رئیس دانشگاه ملی مهارت واحد استان ایلام:

افزایش مهارت دانشجویان در بازار کار، از اهداف این دانشگاه است

ایسنا/ایلام رئیس دانشگاه ملی مهارت واحد استان ایلام گفت: افزایش مهارت و کارآموزی دانشجویان این دانشگاه در بازار کار مرتبط با رشته تحصیل، هدف ماست.

«محمد نظری» در گفتگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: نام دانشگاه فنی و حرفه ای به دانشگاه «ملی مهارت» تغییر یافته است این دانشگاه ذیل آموزش و پرورش بود که در سال 1390 از ابتدای برنامه پنجم توسعه دانشگاه فنی و حرفه ای از زیر نظر وزارت علوم خارج شد.

وی با اشاره به اینکه در سال 1403 نام دانشگاه تغییر پیدا کرد، افزود: مراکز تابعه این دانشگاه تحت همین نام فعالیت خواهند کرد، داوطلبان کنکور بدانند که دانشگاه ملی مهارت، همان دانشگاه فنی و حرفه ای سابق است و سرگردان نشوند.

رئیس دانشگاه ملی مهارت واحد استان ایلام تصریح کرد: دانشگاه تغییر ساختار نیز داشته است و یک معاونت به نام صلاحیت حرفه ای به آن اضافه شده و شروع به فعالیت داشته است.

نظری گفت: رسالت دانشگاه ملی مهارت تربیت تکنسین و نیروی آچار به دست است، همه رشته های ما فنی و حرفه ای هستند.

وی با اشاره به اینکه آموزش ها در دو دانشکده پسران و دختران است، افزود: دانشگاه دارای 1500 دانشجو، 11 عضو هیئت علمی و 400 مدرس مدعو است، یکی از نقاط قوت ما این است که مدرسان مدعو در بازار صنعت و کار حاضر هستند.

رئیس دانشگاه ملی مهارت واحد استان ایلام گفت: در بخش پسران رشته های مکانیک خودرو، برق قدرت، نرم افزار، پالایش گاز، صنایع شیمیایی و در بخش دختران رشته های کامپیوتر، حسابداری، صنایع شیمیایی، معماری، فناوری اطلاعات، طراحی دوخت، طراحی لباس و گرافیک فعال است.

نظری در خصوص برنامه های دانشگاه نیز گفت: اسناد بالادستی شاخص های قابل ارزیابی برای ما تعیین کرده اند، حل مشکلات کشور در گرو ارتباط دانشگاه و صنعت است، آمار تحصیل کنندگان بیکار نشان می دهد، جای کار بسیار است.

نظری تصریح کرد: در طرح تاد دنبال اخذ تفاهم نامه با صنعت و بازار کار هستیم، یعنی کارآموزان دانشگاه را در دوران تحصیل بپذیرند و این باعث کیفی شدن دانشجویان خواهد شد و زمینه برای ورود به بازار کار را نیز فراهم می کند.

وی گفت: بازار کار نیازهای خود را صادقانه به ما معرفی کند، ما هم فارغ التحصیلان و دانشجویان برخوردار را به آن ها معرفی می کنیم، آن ها بعضاً شاکی هستند که فارغ التحصیلان کیفیت و مهارت لازم را ندارند اما واقعیت این است که خروجی دانشگاه صرفاً این نیست که دانشجو مهارت کار با چند وسیله را داشته باشد.

نظری افزود: در ادامه طرح تاد وقتی بازار کار نیازش را به ما اعلام می کند وارد آموزش می شویم، بر اساس اعلام نیاز بازار کار سرفصل های درسی را تعیین می کنیم، در استان ، مراکز رشد مهارتی را داریم که به زودی یک افتتاحیه رسمی نیز خواهیم داشت.

انتهای پیام

نظرات

captcha